Pomozte dětem najít koníčka, který je bude bavit

Autor obrázku: William Warby

V dnešní uspěchané době není vůbec lehké, najít si čas na společné volné chvíle. Ani sportu a venkovních aktivit není příliš mnoho, děti spoustu svého volna prosedí u notebooků a televizí. Kdyby ale našly něco, co je nadchne, bude bavit a zajímat, určitě se budou nové zálibě věnovat. Chcete děti dostat na zahradu a mít koníčka, který se bude líbit vám všem?

Vrtulníky na dálkové ovládání

Děti velmi baví jakékoli hračky, které mohou ovládat. Když se zkombinuje kvalitní výrobce a prodejce, můžete narazit na nejnovější nabídku vrtulníků na dálkové ovládání za příznivé ceny.

Díky moderním technologiím a odolným materiálům, ze kterých jsou vyráběny, mají vysokou životnost a umí skutečně výjimečné kousky. Kupříkladu vrtulník SKY Traveler – NAVIGATOR s funkcí Autopilot. Součástí je 3-kanálové infračervené dálkové ovládání k letu dopředu, dozadu, stoupání, klesání, otáčení vpravo a vlevo, rotaci o 360°… Doba letu je cca 6 minut, barevné LED světla ozvláštní noční lety. Použijete-li autopilota, vrtulník automaticky dělá základní letecké funkce. Umožňuje létání uvnitř, ale i venku. Je ideální pro děti i dospělé.

Autíčka na dálkové ovládání

Zvládnou je ovládat už i menší děti, proto jestli se svému synovi, nebo dcerce zatím bojíte pořídit létající hračku, zvolte právě autíčka na dálkové ovládání. Všechny jsou krásnými zmenšeninami svých velkých originálů a jejich ovládání je velmi jednoduché.

Zaujmout by vás mohly autíčka, které jsou ovládány skutečným volantem. Tento multifunkční volant umožňuje skvělé ovládání auta. Položíte ho na rovnou plochu, ať už stůl, podlahu nebo jinde, otočíte klíčkem a ozve se zvuk nastartovaného automobilu. Auto můžete řídit jako skutečné. Minipřevodovečka umožňuje jízdu dopředu, uprostřed nabízí neutrál a zatlačením vzad budou auto couvat. Nechybí dětmi oblíbený klakson a tlačítko pro brzdu. LED světýlka hezky osvětlují vůz, i samotný volant má podsvícení.

Udělejte radost svým dětem a pořiďte jim zábavné helikoptéry nebo auta na dálkové ovládání. Užijte si léto venku!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *