Dětské kočárky, nebo nošení dětí? Oboje má své!

Výběr správného dětského kočárku rozhodně nelze podceňovat, neboť si tak usnadníte život a navíc budete mít jistotu, že má Váš potomek maximální komfort. Neměla by Vám ovšem chybět ani nosítka na dítě…

Pob5

Dětské kočárky pro každý věk miminka

Dětské kočárky jsou nezbytnými pomocníky na cesty velmi dlouho, neboť dětství na kolečkách strávilo již mnoho generací. V současné době není ovšem výběr dětských kočárků zase tak jednoduchý, neboť ty existují v takovém množství variant, že je to až neuvěřitelné.

Pro nejmenší děti jsou samozřejmě určeny klasické hluboké kočárky s dostatkem prostoru i pohodlí. Zhruba po půl roce života miminka jsou vhodnější sportovní kočárky, jež si tedy rovněž můžete pořídit v mnoha variantách (tedy pokud jste hned na počátku nekoupili kočárek kombinovaný).

A pokud už umí Vaše dítě chodit, přicházejí na „scénu“ golfové kočárky neboli golfky, které lze jednoduše poponášet, pokud Váš potomek právě objevuje svět po svých. Nesmíme ovšem opomenout ani kočárky pro dvojčata, které jsou pro některé rodiče skutečným požehnáním.

PoB6

Nošení dětí: nosítka a šátky

Aktuálně Vám mnoho odborníků zdůrazní, že nošení dítěte rozhodně není na škodu, právě naopak. Jaká jsou jeho pozitiva? Tak především budete v dítěti posilovat pocit bezpečí, vznikne mezi vámi pevnější citové pouto a na cestách se dostanete i tam, kam s dětským kočárkem nikoli. A co Vám můžeme doporučit? Rozhodně moderní nosítka na dítě, případně šátky na nošení dětí. Pokud zvolíte správně, např. v e-shopu Pinkorblue.cz, máte vyhráno.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *