Proč si užít těhotenství

Když jsme těhotné, trpíme většinou problémy, kterými jsme doposud netrpěly, a s přibývajícími kilogramy pak je vše ještě horší. Jenže těhotenství nemá jen špatné stránky, ale má samozřejmě i stránky dobré a umožní nám, užít si spousty věcí jinak, možná i lépe.

Co je na těhotenství dobré?

By: Tobias Lindman

Výhoda je, že si najednou můžeme dát k jídlu přesně to, na co máme chuť. Nemusíme si nic odříkat a klidně to můžeme svést na to, že jsme těhotné, a tak si to můžeme dovolit.

Další výhoda je ta, že si můžete vzít upnuté šaty a vyvalit břicho. No uznejte, mohla jste si někdy toto dovolit mimo svůj stav? Takže se vlastně můžete najíst, jak tělo říká a ještě vyvalit břicho.

Co je další výhoda v těhotenství? Ať jste jakkoliv protivná a nervózní, tak vás tak všichni berou a přičítají to vašemu stavu.

V autobuse a v metru si máte možnost sednout téměř vždy, a to i přesto, že je MHD plné důchodců.

V ordinacích nikdy nečekáte a jako těhotná máte vždy přednost.

Konečně nemusíte řešit menstruaci, protože od té máte na 9 měsíců klid.

V práci se můžete s klidným svědomím pohádat a říci šéfovi, co si o něm vlastně myslíte. Máte před sebou těhotenství a za dobu mateřské si určitě stihnete najít práci jinou a určitě i lepší.

Neustále od někoho budete dostávat dárečky s tím, že jsou pro miminko, ale radost udělají především vám.

Budete si užívat zařizování pokojíčku, který svému miminku přichystáte podle vašich představ a dále se pak budete moci kochat tím, že mu budete nakupovat a pořizovat výbavičku.

Doma vám budou všichni pomáhat, protože vy se přeci nesmíte namáhat a musíte se šetřit, a tak si budete moci užívat naprostou pohodu a klid.

Můžete si dovolit usnout kdykoliv, a to klidně už u večerních zpráv, aniž byste se musela komukoliv zpovídat, proč jste zase vlastně unavená.

Pokud nebudete mít chuť na sex, máte možnost se vymluvit na to, že vám to lékař zakázal.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *