Zhubněte po porodu co nejsnadněji

Máte za sebou porod a teď byste ráda zhubla nabrané kilogramy. Jak zhubnout po porodu není zas tak těžké, protože po porodu jdou kila dolu celkem rychle. Je to dané tím, že málo spíte, hodně kolem svého děťátka běháte a jste neustále v pohybu.

Nejlepší způsob jak zhubnout po porodu je kojení. Kojením budete hubnout, aniž byste se o to musela bůh ví jak snažit. Není nutná žádná dieta, ta se ani při kojení nedoporučuje. Zhubnete rychle, ale konečnou fázi hubnutí, budete potom muset sama trošku dopilovat.

Co je dobré hned po porodu, aby jste se co nejrychleji zbavila těhotenského bříška, je mít stahovací pás na bříško a ten nosit neustále. Stáhne vám břicho mnohem rychleji. Pakliže vám kojení nejde a kojit nemůžete, pak doma cvičte lehké cviky na břicho, popřípadě i jinou partii, kterou potřebujete zpevnit.

Dobré je cvičit ještě v těhotenství, ale pozor žádné posilování. Zde si nechte poradit, abyste neublížila miminku. Dejte hubnutí čas, protože to co jste nabírala 9 měsíců, neshodíte určitě za měsíc. Nezoufejte, pokud vám to nejde rychle.

Snažte se dělat s kočárkem dlouhé procházky i to je dobré na hubnutí. V některých městech se objevilo cvičení pro maminky s kočárky, kdy se pomalým během běhá i s kočárkem. Výhodou je, že nemusíte hledat hlídání pro vaše dítě a že se procvičíte i s ním.

Pokud kojíte, nedržte žádné diety a neužívejte žádné doplňky stravy. Jezte zcela normálně to, o co si tělo řekne. Kojení je úplně ta nejlepší dieta a také nejlepší způsob jak zhubnout po porodu nabrané kilogramy snadno a bez námahy.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *