Sháníte kvalitní kočárek? Aktuálně jej pořídíte snadno

Dětství bez kočárku si v žádném případě představit nelze. Jenže není kočárek jako kočárek. Jednotlivé výrobky se v mnohém liší a samozřejmě jsou určité druhy vhodné pro novorozeňata, jiné pro děti, které již umí sedět a další pro cupitající nezbedy.

Pestrý sortiment dětských kočárků

Pokud se podíváte na přehled dětských kočárků, je na první pohled zcela patrné, že nedostatek výrobků dnes rozhodně problém nepředstavuje. Můžete tedy vybírat z mnoha druhů, tvarů, velikostí i barevných provedení. Jaké kočárky tedy můžete svému potomku aktuálně pořídit?

  • Hluboké kočárky určené zejména pro novorozeňata.
  • Sportovní kočárky, tedy produkty pro děti, které již umí sedět.
  • Kombinované kočárky, které lze přestavět z hlubokého na sportovní, a naopak.
  • Golfky neboli golfové kočárky pro děti, jež umí samy chodit (viz níže).
  • Kočárky pro dvojčata, které v mnoha rodinách rovněž naleznou uplatnění.
  • Doplňky ke kočárkům jako fuksaky či zavinovačky.

Na co se zaměřit při nákupu golfek?

Poněkud blíže se zaměříme na golfové kočárky. Ty lze totiž používat dlouhou dobu. Hodí se i pro menší děti, a to obzvláště, jsou-li polohovatelné, na druhou stranu je ale většina rodičů zřejmě využije až pro děti, které již objevují svět po svých. Pochopitelně existují golfky v mnoha variantách, před jejich pořízením je ovšem třeba dbát na několik důležitých okolností.

Velmi záleží na hmotnosti jednotlivých golfek, neboť je budete často přenášet. Roli pak hraje i nosnost, která se obvykle pohybuje okolo 15 kg. Nelze podceňovat ani bezpečnost. Vždy se tedy u prodejce informujte o kvalitě popruhů, madla a také brzd. Vesměs ale platí, že nebudete-li chtít ušetřit za každou cenu a do dětského kočárku investujete dostatek peněz, neměly by nastat s jeho kvalitou a spolehlivostí žádné komplikace.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *