Těhotenská kalkulačka jako úžasný pomocník pro budoucí maminky

Stát se matkou a držet v náručí své vlastní dítě, je snem každé ženy. Kromě radosti ale každou rodičku čeká obrovská dávka odpovědnosti a starostí. A to hned na začátku jiného stavu, který je startem nového života a nové éry v životě jedince i rodiny. Některé ženy se k tomu kroku rozhodnou v raném mládí, jiné na dítě čekají déle. Dnes není výjimkou, že na porodní sály míří i čtyřicetileté dámy.

Ať už patříte mezi mladé rodičky nebo jste si s mateřstvím daly na čas, velkým pomocníkem vám bude těhotenská kalkulačka. Každou ženu provede obdobím devíti měsíců od A až do Z. Máte-li sebemenší pochybnost o tom, zda můžete být těhotná, využijte těhotenskou kalkulačku. Stačí zadat termín poslední menstruace a online kalkulačka vám vypočítá případný týden těhotenství, termín porodu nebo váhu a míru miminka ve vašem bříšku.

Co vše se dozvíte?

Těhotenská kalkulačka je průvodcem celého období před porodem, odpočítává čas, který vám do narození dítěte zbývá, detailně popisuje fyziologické jevy, co se v těle matky i embrya děje. Těhotenská kalkulačka popisuje jiný stav týden po týdnu, takže je budoucí maminka erudovaně poučena a prakticky nic by ji nemělo zaskočit.

Oblíbené diskusní fórum

Velmi milou a praktickou pomůckou je diskusní fórum, kde si nastávající maminky mohou vyměňovat zkušenosti, vzájemně se povzbudit nebo poradit. Jak už jsme zmínili, těhotenská kalkulačka není pouze o číslech, ale prakticky vysvětlí veškeré jevy, kterými žena po objevení dvou čárek na těhotenském testu prožije. Díky osvětě na ně bude připravena, nepřekvapí ji nevolnost, únava, ani změny tělesných proporcí. Bude totiž přesně vědět, v jaké fázi těhotenství se nachází a co to obnáší.

Newsletter denně do e-mailu

Budoucí maminka se tak dozví například i takové pikantnosti, jako jsou odpovědi na otázky, proč dítě v břiše maminky škytá, kdy maminka ucítí první pohyby, kdy se dítě v děloze přetočí hlavou dolů a proč je důležité měřit si krevní tlak. Bonusem navíc je pak těhotenský newsletter, ve kterém těhulce každý den přijde do e-mailu maximum informací k době, ve kterém se budoucí rodička i plod nachází.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *