Dětské pokoje a nábytek

detsky-pokoj-6Při zařizování dětského pokoje je potřeba myslet na několik věcí. V první řadě musíte mnohem více dbát na to, jak je vybraný nábytek pevný – nezapomeňte totiž na to, že jej vaše ratolest může několikrát denně proměnit v trampolínu či nedobytný hrad.

Na posteli nebude pouze odpočívat a u stolu jen psát domácí úkoly, takže by jednotlivé kusy měly být bytelné a odolné. Důležitou roli hrají i úložné prostory, do kterých půjde jednoduše a rychle vše schovat. V neposlední řadě je třeba dbát na jednoduchost a nadčasovost vybavení. Pokud neplánujete nábytek v pokoji pravidelně obměňovat, tak byste měli myslet na to, že dobrodružné dítě postupně vyroste.

Samozřejmě je třeba dbát i na to, aby byl pokoj zvláště pro menší děti bezpečný, pro školáky nechybělo pracovní místo s dostatkem světla a aby bylo možné s nábytkem případně manipulovat. Máte pocit, že je těchto požadavků příliš? Pokud si se zařízením dětského pokoje nevíte rady, nebojte se obrátit na odborníky. Pomohou vám vymyslet nápaditý dětský pokoj na míru tak, abyste s ním byli spokojeni vy i vaše ratolest.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *