Dětská svítidla do každého pokoje naší ratolesti

Hrozně ráda nakupuji různá svítidla do našeho domu. Manžel je už z té přemíry světel nešťastný, a proto upřednostňuji LED diody, abych ušetřila finance za elektrickou energii. Nejraději objednávám dětská svítidla, neboť mě fascinují různé tvary a nápadité designy.

20150131160915 Co já bych jako malá dala za stolní lampičku s nějakým obrázkem. Inspiraci hledám v různých internetových magazínech o bydlení a žasnu nad nápady některých maminek, jak vybavit a osvítit dětský pokoj a to v dobrém i zlém. Některé maminky by si měly uvědomit, že například stolní lampička do dětského pokoje by neměla sloužit pouze jako estetický prvek, pokud se mají děti u této lampičky učit nebo číst knihy.

Úchvatná dotyková lampička pro děti

Svatá pravda je, že dětská svítidla především vyvolávají v dětech pocit klidu a bezpečí. Také je třeba si uvědomit, že malé ač půvabné dětské nástěnné svítidlo s vypínačem rozhodně nevytvoří dobré podmínky pro plnění školních povinností.

20150131160921A proto na čem nešetřím, jsou dětské lustry a lampička na pracovní stůl. Pro zajímavost, tak u nás září tato svítidla do dětského pokoje – dva menší dětské lustry, u každé postele na peřiňáku stojí jedna stolní lampička do dětského pokoje, na stolech mají děti pracovní lampičky s labutím krkem, nechybí lampička přímo do zásuvky.

Velmi praktická lampička přímo do zásuvky

20150131160908A na co nejdůležitější jsem u tohoto tématu svítidla do dětského pokoje zapomněla? No přece doporučit internetový obchod se svítidly. Ačkoliv je na internetu ohromné množství eshopů s tímto sortimentem, pravidelně nakupuji na uni-svitidla.cz. Proč tady?

Nejde jen o velkou nabídku zboží a dobré ceny, ale hodnotím kladně tento obchod také z jiné stránky a to je vyřizování reklamací. Nejenže ochotně a s omluvou přijmou každou reklamaci, navíc mi poskytnou cenou radu. Opravdu jejich individuální přístup k zákazníkovi velmi oceňuji a vřele všem tento obchod doporučuji.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *