Helen Doron: Zábavná forma výuky angličtiny pro děti

Nechcete, aby na tom vaše děti byly s cizími jazyky tak špatně, jako jste vy? Nedůvěřujete klasickým jazykovým kurzům, případně na ně jsou vaše děti příliš malé? Pak je přihlaste na jazykové kurzy v Plzni do školy AQAP. Tato škola nabízí výuku cizích jazyků pro děti od nejútlejšího věku, a to mimořádně efektivní a zároveň zábavnou metodou Helen Doron.

Pro děti od 3 měsíců do 19 let

Výuka angličtiny v Plzni v jazykové škole AQAP je vhodná pro děti od 3 měsíců do 19 let. Metoda Helen Doron, která se zde používá, je výjimečná hned z několika hledisek. V první řadě je hravá, takže žáky baví a nenutí je se biflovat, jako je tomu při klasických výukových metodách.
Kouzlo zmíněné metody tkví v tom, že se klade důraz především na mluvené slovo. Od počátku lekcí se děti učí mluvit v cizí řeči. Jakákoliv gramatika a psaní přicházejí na řadu až v momentě, kdy už díte chápe jazyk.

AQAP jazyková škola

Efektivní výuka bez stresu

Angličtina a němčina v Plzni na jazykové škole AQAP je přímo uzpůsobena dětem. Jde o zábavnou a hravou formu učení, z něhož děti nemají žádný stres a obavy. Tím, že se každého kurzu účastní maximálně 6 dětí, je zde navozená příjemná atmosféra. Vyučuje se v útulně zařízených učebnách. Dětem se lektoři věnují s maximální intenzitou, což jen přispívá k vyšší efektivitě.
Kurzy nejsou pro děti nijak stresující a ani časově náročné. Kurz probíhá jen jednu hodinu v týdnu, celkem na děti čeká 36 lekcí.
Své děti můžete přihlásit nejen v Plzni. AQAP funguje také jako jazyková škola v Rokycanech, kde má svoji pobočku.
Díky tomu, že se vaše děti začnou učit cizí jazyky už odmalička, půjde jim jejich osvojení zcela bez problémů a přirozeně. Jako když se učí svoji rodnou řeč. V pozdějším věku se tak nebudou muset složitě biflovat, angličtina či němčina jim půjde naprosto hladce.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *