Nemoci dětí

Nemoci dětí

Každý z Vás rodičů zná ten pocit bezmoci, když vaše milované dítko, začne stonat. Obzvláště u velmi malých dětí je velkým problémem rozpoznat, že jim není dobře.

Začíná to nepatrnými náznaky, jako nevrlost, křik, pláč či neobvyklé jednání a chování, lišící se od běžného jednání. Právě malé děti Vám nemohou říci, zda mají obrovské bolesti či je právě zrovna netrápí pouze bolavé bříško.

U některých dítek to ale rodiče velice dobře rozpoznají, že je něco trápí. Začnou polehávat, jsou unavené, spavé či plačtivé. Nemoc u dětí není radno podceňovat, protože z úplné malichernosti, se může vyvinout zánět, či něco dokonce mnohem horšího. Jsou totiž velmi náchylné k nemocem.

Každé dítě je jiné a také je u každého z nich jiný průběh nemoci, stejně jako jeho délka. U někoho to může trvat pár hodin, den a bohužel někdy i let. Nejhorší pro každého z Vás, rodičů je, když zjistíte, že Vaše dítě je velmi vážně nemocné a každou buňkou své bytosti, bojujete zato, aby se Vaše drahocenné děťátko uzdravilo a v případě těch nejhorších nemocí i o přežití.

Právě vědomí toho, že Vaše vlastní dítě, kterému jste dali život, pomalu odchází, je pro každého rodiče, tím nejhorším zážitkem. Proto se rodiče upínají k představě, že se stane zázrak a jejich dítě bude mít obrovské štěstí, a nemoc zázračně ustoupí a děťátko se uzdraví.

Lékařská věda je již na velmi vysoké úrovni a dokáže mnoho, ale zázraky opravdu nezvládá. Proto, milý rodiče, dbejte na prevenci a zdravou životosprávu Vašich potomků. Mějte trpělivost s nemocnými dětmi, protože jejich nevrlost je jen doprovodným jevem jejich nemoci.

Zdraví Vás a Vašich ratolestí se nedá zaplatit penězi!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *