Přivoňte k Bachovým esencím

Možná jste o nich již slyšeli, možná že ne. Tyto blahodárné a velmi přínosné květové esence dokážou příjemně ovlivnit vaši psychiku, vnímání, pocity a přitom jsou to „jenom obyčejné vůně“. Jsou vhodné i pro děti, takže zakoupíte-li si nějaké univerzální kapičky, třeba pro dobrou náladu, zavděčíte se celé rodině.

Autor obrázku: makelessnoise

Druhů esencí je celkem 38 a z nich můžete vybírat tu pravou, která se hodí právě na vaše potíže. Je fakt, že je ještě jedna navíc, ta s číslem 39 je tzv. “krizová“ a míchá se z pěti jiných Bachových květových esencí. Základ ale tvoří zmíněných 38 esencí.

Principem těchto kouzelných kapiček je odstranit z těla špatné pocity, emoce jako jsou obavy, strachy, nedostatek sebevědomí, pýchu, fanatismus a další negativní vnímání světa a okolí a spoustu dalšího. S odstraněním negativ přijde nastolení klidu duše a tím i těla a vyléčení toho, co nás trápí i fyzicky. Bachovy květové esence navodí harmonii a tím se dostaneme k jádru skutečné fyzické nemoci. Bolí vás často hlava, nebo klouby? Příčina může být psychická.

U dětí můžete léčit například neklid, přehnanou aktivitu, kdy máte podezření na hyperaktivitu neboli syndrom ADHD. Stejně tak jim můžete pomoct od obav (zubař, písemka, zápas), pomoct soustředit se na učení nebo uklidnit je po nepříjemném zážitku.

Zuzka 31 let, syn Martin 3 roky:

Martínek byl velmi neklidný, pořád se vztekal, nedalo se s ním vyjít po dobrém, ani po zlém. Nepomáhalo vysvětlování, přikazování, prostě nic. Pak jsem se od kamarádky dozvěděla o Bachovkách a velmi nám pomohly. Paní, u které jsem si je přes internet objednala nám namíchala esenci přímo pro Martina, popsala jsem jí co jej rozčílí, jak se chová při nějakých činnostech, při čem je naopak hodný a co mu vyhovuje. Vřele doporučuji, aby je maminky vzkoušely taky.

K čemu můžete přivonět

Jako krásný příklad můžeme uvést esence Cesmíny ostrolisté na vztek, Jilm, pokud jste příliš zodpovědní a tento pocit vás sužuje, Olivu, cítíte-li se naprosto vyčerpaní a unavení nebo Topol, když máte strach z neznámých a nových věcí, jako je třeba nástup dítka do školky nebo školy.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *