SPAR nabízí atraktivní věrnostní program a zájezd do Jižní Ameriky

SPAR nabízí atraktivní věrnostní program a zájezd do Jižní Ameriky

O co jde? Od 2. dubna do 20. května 2014 najdete svůj oblíbený supermarket SPAR nebo hypermarket INTERSPAR v novém kabátě. Všechny prodejny se totiž ve zmíněném období promění na amazonskou džungli, která nabídne kvalitní potraviny a zároveň věrnostní program s tématikou nového animovaného dobrodružného filmu RIO 2. Součástí této události jsou soutěže o hodnotné ceny pro děti, rodiny, školy i školky, a také doprovodný zábavní program, který bude v konkrétních termínech probíhat ve vybraných prodejnách SPAR.

Nakupujte v INTERSPARu NEBO SPARu a sbírejte kartičky

Za každý nákup v hodnotě 200 Kč získá zákazník 1 balíček obsahující 5 kusů sběratelských kartiček k filmu RIO 2. Věříme, že si barevné kartičky s filmovou tématikou zamilují zejména děti, a proto je na každé prodejně možné zakoupit rovněž speciální album plné barevných obrázků, her a zábavy pro vkládání těchto kartiček za pouhých 69,90 Kč. Pro ty nedočkavé SPAR nabízí možnost dokoupit další balíčky karet přímo u pokladen.

Zajímavé soutěže a výhry pro každého

Možnost zúčastnit se programu RIO 2 a vyhrát atraktivní ceny mají rovněž školy a školky. Prostřednictvím výtvarné soutěže „Objevujte Brazílii!“ mohou soutěžit o exkurze do ZOO Praha nebo o zábavné dětské odpoledne ve společnosti postaviček z filmu RIO 2 a živých exotických papoušků.

SPAR samozřejmě myslí na všechny své zákazníky. Proto připravil soutěže nejen pro děti a školy, ale i pro rodiny. Každý balíček sběratelských kartiček totiž obsahuje čárový kód. Posláním tohoto kódu na adresu, kterou naleznete na stránkách www.interspar-rio.cz, se automaticky zařazujete do soutěže o 10 rodinných permanentek a 100 rodinných vstupenek do ZOO Praha. Hlavní cenou je pak exotický zájezd do Jižní Ameriky v hodnotě 100,000 Kč. Výhercem zájezdu se stane ten, kdo pošle do 20. dubna nejvíc čárových kódů z obalů kartiček.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *