Omalovánky

Omalovánky

Chcete účinně zabavit Vaše děti? Kupte jim v obchodě omalovánky a pastelky a zcela jistě nějaký čas ani nebudete vědět, že je máte doma.

Nevadí ani nezáleží na tom, že obrázky nevybarvují dle předloh, ale pouze si v nich jen tak čmárají, nebo přetahují okraje. I tak si procvičují ohebnost a lehkost ruky.

Dnes se v mnoha obchodech dají tyto omalovánky sehnat za pár korun, takže to ani příliš nezatíží Váš rodinný rozpočet. No, a Vy, kteří máte doma počítač s připojením na internet a funkční tiskárnu, pak máte vše velmi ulehčeno. Na internetu je totiž nesčetné množství odkazů „omalovánky k vytištění“, které se dají velmi snadno uložit do počítače a následně vytisknout na jakýkoli papír, a to i takový, který je již z jedné strany potištěný nebo popsaný.

Máte na výběr z mnoha různých druhů omalovánek, že si zcela jistě každé Vaše dítko z nich vybere takový obrázek, který se mu líbí.

Můžete vybírat například:

Autor obrázku: Frank de Kleine

– postavičky z pohádek

– autíčka

– motorky

– krajinky

– nářadí

– zvířátka

– hračky

– a mnoho dalšího

V dnešní době počítačových vymožeností, lze na jednu stránku vytisknout i více, než – li jen jeden jediný obrázek. Nabídněte Vašim potomkům, ať si samy zvolí ten pravý obrázek, a i Vy se pak s nimi zapojte do následného vymalovávání. Děti pak budou vědět, že jim rádi věnujete svou pozornost.

Ty více zručnější děti pak mohou využít různé kreslící omalovánkové programy On – line, nebo se dají také stáhnout přímo do počítače. Tam si jednotlivé obrázky vymalují kliknutím myši, no a když se jim zvolená barva zrovna právě nelíbí, prostě to vymažou a značnou od znova.

Takže, hurá, pusťte se do Vašich omalovánek i Vy!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *