Pizza Gotti: Nejlepší pizza v Plzni

O tom, že děti mají rády pizzu, není třeba vůbec pochybovat. Pokud chcete sobě i svým malým ratolestem dopřát to nejlepší italské jídlo a bydlíte v Plzni či jejím okolí, rozhodně si nenechte ujít návštěvu Restaurace a Pizzerie J. Gotti. Tato Pizza Plzeň vám nabídne skutečnou Itálii.
Ochutnat pravou italskou pizzu v centru Plzně není nic snadného. Je zde sice poměrně dost pizzerií, jenže drtivá většina z nich si příliš nezakládá na kvalitě svých jídel, respektive nedodržuje tradiční italské receptury. Při výrobě pravé italské pizzy se zkrátka kuchař musí držet určitých zásad.

Křupavá a bohatě obložená pizza dle tradičních receptur

Pizzerie J. Gotti dbá hlavně na to, aby její pizza byla tenká a křupavá. Tedy přesně tak, jak si jí Italové i mnohé další národy po celém světě zamilovali. Kromě toho u ale u Gottiho dávají záležet na poctivém výběru surovin. Pokud je to jen možné, dávají navrch pizzy vždy čerstvé ingredience. U jednotlivých druhů pokrmu pak dodržují složení, které je pro ně typické. Žádné náhražky sýrů lacinějšími variantami apod.

Pizza

Nemáte čas na restauraci? Nechte si pizzu dovézt domů

Jít s dětmi na pizzu do restaurace může být někdy značně obtížné, zvláště jsou-li vaše děti hyperaktivní a delší posezení na jednom místě by jim mohlo vadit. Skvělou pizzu od Gottiho si ale můžete dopřát nejen přímo v restaurace na Klatovské třídě v Plzni, ale i doma. Stačí využít rozvoz pizzy Plzeň, který restaurace nabízí. Během hodinky vám přivezou teplou pizzu, do které se vy i vaše děti můžete okamžitě s chutí zakousnout.
J. Gotti nabízí celkem více než 20 druhů pizzy, všechny je možné si objednat domů. Kromě toho nabízí také další rozvoz jídel v Plzni a okolí. Jedná se o typické italské pokrmy, mezi něž patří kupříkladu nejrůznější druhy těstovin, rizota či zeleninových salátů.
Objednávku provedete přímo na webu pizzerie. Za každý rozvoz pizzy dostanete kupon. Pokud jich nasbíráte 10, máte nárok na pizzu zdarma. Vaše děti si tak náramně pochutnají a vy ušetříte.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *