Atrakce na dětské dny bezesporu patří. Víte, kde je objednat?

obrazek_84

 

Chystáme-li se na nějakou velkou venkovní akci, považujeme již za samozřejmost, že nám pořadatel připraví nejen chutné občerstvení, ale i prima zábavu díky nejrůznějším atrakcím. Nejčastějším a u děti velmi oblíbeným typem jsou nafukovací atrakce. Menší či větší nafukovací skluzavky, skákací hrady, ty baví děti od nejmenších po větší.

Atrakce pro děti však můžeme od mnoha společností vypůjčit i na narozeninovou oslavu. Zvláště, pokud nás čeká v průběhu jara až podzimu, je skvělé překvapit oslavence i pozvané hosty některou z oblíbených atrakcí. A půjčovna atrakcí jich nabízí skutečně dostatek, vyberete si ať už chcete zabavit maličké děti, nebo desetileté, patnáctileté…

Soutěžní atrakce, simulátory, adrenalinové atrakce…

Při výběru vhodné atrakce na dětské dny musíme brát zřetel především na věk dětí. Dalším ukazatelem pak jsou oblíbené činnosti dětí. Např. závodění, skákání, fotbal, střelba na terč a podobně. Pronájem atrakcí nabízí mnoho typů atrakcí a jejich vypůjčení není vůbec drahé. Pohybuje se od několika tisíc korun, což za mnoho hodin legrace a nezapomenutelných zážitků jistě stojí.

Zábava i pro dospělé

Další příležitostí, kdy oslovit půjčovnu atrakcí jsou i teambuildingové akce a další mnohé akce určené především pro dospělé. Pánové i dámy si mohou vyzkoušet svou sílu na siloměru kladivo, zahrát si maxi stolní fotbal pro živé hráče, zaskákat si na maxi trampolíně, na níž se dá skákat mnoho metrů vysoko a díky pohodlným a bezpečným popruhům se dá provádět úžasná salta. Nebo si mohou zasoutěžit na elektrické láhvi, vyzkoušet střelbu z kuše, zazávodit na simulátoru Formule 1 atd.

Zpříjemněte si i vy letní prázdniny, oslavu narozenin vašeho dítka nebo akci určenou pro dospělé některými důmyslnými atrakcemi. Vdechnou celému dnu zábavnou atmosféru, užijete si spoustu legrace, smíchu a připravíte nezapomenutelné okamžiky se všemi účastníky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *