Sháníte dětskou přilbu na kolo? Víme, kam se obrátit.

Každý rodič dbá o bezpečí svých ratolestí, a to nejen doma, ale i venku. K tomu, aby byly děti chráněny při jízdě na svém odrážedle, dětském kole, kolečkových bruslích, skateboardech, ale také když je vezeme v cyklosedačce, jsou speciálně určeny dětské přilby. Na našem trhu najdete jejich bohatou nabídku, a to co se týče designu, použitých materiálů a zpracování, nebo třeba velikostí. Rozdíly tkví i v tom, na jakou jízdu se dítě zaměřuje, nebo v případě, že už je větší, jakému stylu holduje. Krásná dětská přilba na kolo se dá pořídit pro malé i velké děti a díky vzhledu ji budou nosit skutečně rády.

První přilba již pro několikaměsíční děti

První helmu na kolo pro děti je nutné pořídit, pokud se byť jen rekreačně věnujeme jízdě na kole a dítko přepravujeme v cyklosedačce. Pro nejmenší jsou určené přilby od průměru hlavičky 44 cm, juniorské helmy pak od průměru hlavy 50 cm. Nejmenší přilby seženete v cenových relacích 300 – 1 500 Kč. Vždy je důležité model potomkovi vyzkoušet, abychom zjistili, zda dobře „sedí“, netlačí, je v ní jednoduše miminku či batoleti dobře. Uvnitř přilby se nachází polstrování, jež se mnohdy dá odejmout pro pohodlnou údržbu.

Stejně důležité u všech přileb, i těch juniorských, je způsob upínání a možnost přizpůsobit jej na míru. Je nutné, aby se helma nehýbala, byla správně nasazena, jen tak plní svou funkci správně. Na každém modelu najdete odvětrávání, jež je překryto síťovinou zabraňující hmyzu nebo nečistotám např. v lese dostat se k hlavě dítěte.

Podíváme-li se na juniorské helmy, ty můžeme koupit v cenové relaci od částek cca 450 Kč do 1 500 Kč. Oba typy nabízí známí a kvalitní výrobci, jako např. Author, Force, Limar, Uvex, KED, Carrera. Podíváte-li se do e-shopu detka-kola.net, můžete výběr přileb filtrovat jak podle výrobců, tak barev, velikostí, ceny… Mnoho zboží je k dispozici ihned, jiné na objednání. Ať už si vyberete jakékoli, dorazí vám rychle a vaše dítě, které musí používat cyklistickou přilbu na kolo až do 18 let věku, bude moci vyrazit samo nebo s vámi na kole za mnoha dobrodružstvími.

Vyhovte svým dětem a přilbu budou milovat

Každý potomek má rád jiné barvy, postavičky, zvířátka, nápisy… záleží na věku i pohlaví. Nejlepší je, aby si dítko vybralo přilbu s vaší pomocí. Vy budete sledovat velikost, padnoucí tvar, dítě nechte vybrat vzhled helmy. Větší děti upřednostní cool design, menší zase růžovou barvu a zvířátka, nebo modrou a dopravní prostředky. V každém případě, pokud bude dítě se vzhledem své dětské přilby spokojeno, bude ji nosit rádo a vy nebudete mít práci s přemlouváním, vysvětlováním, proč je ochrana hlavy důležitá.

K některým přilbám v e-shopu navíc dostanete dárek zdarma. Respektive dárek zdarma získáte za cokoli s hodnotou vyšší než 1 000 Kč. Vybrat si můžete např. paličkový zvonek na řídítka nebo samonavíjecí reflexní pásku. I dopravu lze získat zdarma, a to na všechny objednávky přesahující hodnotu 2 000 Kč.

Podíváte-li se do e-shopu detska-kola.net, můžete vybrat pro svého juniora tu nejvhodnější a zároveň nejhezčí přilbu, která mu padne do oka.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *