Profesionální chůva je pomoc k nezaplacení

Děti jsou sice požehnání, ale čas od času si od nich potřebuje odpočinout i ta sebelepší máma. Naše ratolesti dokážou být chytré, vtipné, vynalézavé a neuvěřitelně energetické, prostě k neutahání. Kam s nimi, když si rodiče potřebují něco zařídit, navštívit lékaře, nakoupit nebo jen jednoduše „vypnout“?

V některých rodinách je řešením babička, v jiných kamarádka. Ne vždy jsou ale po ruce, mají na ně náladu nebo jejich hlídací servis vyhovuje okolnostem. Zárukou nejlepší péče, která je vhodná za každých okolností a nikdy se neomrzí, je agentura na hlídání dětí. Profesionální přístup agenturních chův respektuje specifické požadavky každé rodiny a individualitu dítěte.

Chůva na zkoušku

Renomé agentury si zakládá na osobním přístupu, a pokud chůva dochází do rodiny dlouhodoběji, pak i na osobních vazbách. Dítě si chůvu oblíbí a bere ji prakticky jako člena rodiny. Protože je všeobecně známo, že dětská duše je citlivá na jakoukoliv změnu, agentura nabízí takzvaný den hlídání na zkoušku.

Zkušebním hlídáním se rozumí jeden den, který spolu rodiče a chůva stráví před jejím nástupem na pravidelné hlídání a nastává jakési „oťukávání“, kdy mohou všichni zúčastnění pozorovat reakce juniora (-ky) na budoucího hlídacího parťáka. Tento společně strávený čas je grátis a rodiče se mohou v této fázi rozhodnout, zda si objednají další termín.

S agenturou neproděláte

Ceny za hlídání dětí jsou výhodné. Částky za pravidelné návštěvy chůvy v domácnosti startují od 160 korun za hodinu, suma za jednorázovou výpomoc je honorována 190 korunami za hodinu. Využití agentury se prostě vyplatí, ať už jdete do společnosti nebo si přivydělat nějakou tu korunu do zaměstnání.

Profesionální hlídačka se nezalekne žádné komplikace. Problém není noční služba, hlídání o víkendech a svátcích, pobyt s nemocným dítětem nebo jeho doprovod k lékaři. Zkušená chůva si ví rady v každé situaci. Ostatně, přijďte se o tom přesvědčit sami.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *