Co nesmí chybět v dětském pokoji?


Čekáte nový přírůstek do rodiny a lámete si hlavu s nákupy? Nebo nově vybavujete dětský pokojíček pro své dítě? Nezapomeňte na důležité části dětského pokoje – postel, matraci a kvalitní přikrývky.

Novorozenci, kojenci, ale i batolata a starší děti potřebují pro zdravý vývoj dostatečné množství pohodlného a kvalitního spánku. V postýlce a následně v posteli stráví poměrně velkou část dne. Z toho důvodu se do postýlky, postele a jejich doplňků vyplatí investovat.

Zdravý a bezpečný spánek pro nejmenší

V případě, že vybavujete dětskou postýlku, vyzkoušejte dětské hnízdečko. To miminku zajistí pohodlný a zejména bezpečný spánek. Hnízdečko je snadno přenositelné, díky čemuž se miminko bude cítit pohodlně, kdekoliv je položíte. Praktickou výhodou je, že je jednoduše a snadno vyperete.

Zdroj: Picaso Manufactury

 

Batolata a předškoláci ocení pohodlí

S přibývajícím věkem se prodlužuje doba, kdy jsou děti vzhůru a vyžadují vaši pozornost. I přesto potřebují dlouhý a ničím nerušený spánek. Myslete na to, že nezbytnou a důležitou součástí dětského pokoje je postel s kvalitní matrací. Ta napomůže zdravému vývoji vašeho dítěte.

Při vybavování dětského pokoje nezapomeňte na kvalitní přikrývky a polštáře, v nichž se bude vašim ratolestem pohodlně usínat. Pro nejmenší je skvělý polštář a přikrývka z prachového husího peří. Jsou totiž alergicky neutrální a zajistí naprostý komfort po celou noc.

Zdroj: Picaso Manufactury

 

Pro trošku větší děti můžete vyzkoušet třeba dětské sety, které jsou dětem uzpůsobené velikostí i materiálem – jsou pratelné a vhodné pro každé roční období. Díky svému složení odpuzují prachové roztoče a moly.

K dokonalému vzhledu postele vaší ratolesti pak už chybí jen dětské povlečení v oblíbené barvě vašeho dítěte.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *