Nechte své děti rozvíjet s pomocí kvalitních hraček

Který rodič by si nepřál pro své dítko to nejlepší, ať už se podíváme na stravu, oblečení, drogerii, vzdělávání… To platí i když se zaměříme na hračky. Bohužel můžeme najít i takové, které jsou nekvalitní, zdraví ohrožující, zvláště když je pořídíme na tržnici… My se ale budeme věnovat hračkám spolehlivým, které naše děti zabaví i poučí.

Co umí edukativní hračky?

Jestliže si v obchodě najdeme edukativní hračky, zjistíme, že jsou to vlastně hračky, které pomohou dítku něco se naučit, rozvinout svou jemnou motoriku, zlepšit spojení hlavy a rukou a podobně. Takové hračky můžeme vybírat pro děti všech věkových kategorií, ať už pro miminka, batolátka, školaře, školáky. I pro středoškoláky by se daly ještě najít „hračky“, které je budou učit.

Chcete-li obdarovat nejmenší děťátko, můžete sáhnout např. po zábavné edukativní kostce, která přináší více aktivit, jež může dítko dělat. Na každé straně je jiná možnost aktivity.

Pro větší děti můžete vybrat např. solárního dinosaura 4 v 1, což je ekologická hračka, kterou si složí samo dítko.

Těm nejstarším dětem věnujte např. optický teleskop Luneta na stativu, s nímž bude moct ratolest směle pozorovat oblohu a kochat se vzdálenými hvězdami.

Což takhle interaktivní hračky?

Velmi oblíbené mezi dětmi jsou interaktivní hračky. Jsou pestrobarevné, umí hrát, blikat, děti velmi rychle zaujmou. Velmi hezký je např. interaktivní ptáček, který tančí, mluví a zpívá. Dětmi oblíbená je také zatloukačka s kladívkem, jež těší holky i kluky. Rády se k ní vrací opakovaně a zabaví je na dlouhou chvíli. Chcete-li naučit dítě vkládat různé tvary do správných otvorů, můžete mu koupit veselého hudebního koníka s vkládacími tvary. Povedená je i interaktivní duhová kuličková dráha 2v1 se zvukem.

Věnujte dětem tyto typy hraček a dopřejte jim zábavu i možnost učení se v jednom. Na stránkách hrackarstvieu.cz jsou všechny hračky za přijatelné ceny, jejichž výše vás určitě mile překvapí. Přesvědčte se sami.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *