Dětský dům

Při vyslovení slovního spojení dětský dům začneme přemýšlet, o co se jedná. Může mít hned dva významy. První spočívat v obchodě. V České republice existuje několik obchodních domů s názvem Dětský dům. Druhý význam spočívá v postavení miniaturní napodobeniny rodinného domu pro děti.

Kaz / Pixabay

Ať už je význam slova chápán v kterémkoli významu, jisté je, že je důležitý. V článku se zaměříme na obchod.

Většina rodin se na příchod miminka těší a tak dopředu vybírá a shání výbavičku. Ne vždy je úplně jednoduché sehnat vše, co potřebujeme. Právě proto vznikl obchodní dům s názvem Dětský dům.

Jde o klasický kamenný obchod, ve kterém naleznete široký sortiment dětského a kojeneckého zboží. Obchod existuje na českém trhu již od roku 1998. Veškeré zboží je výhradně od oficiálních dovozců do České republiky. Zboží pro Dětský dům prochází kontrolou kvality a bezpečnosti pro kojence a děti.

Co vše tedy prodává Dětský dům? Naleznete zde kočárky, oblečení, autosedačky, postýlky a dětský nábytek. Vše je pečlivě srovnané a označené cenovkami. Výhodou je, že Dětský dům prodává oblečení od firmy Naturest Purest. Oblečení této značky je totiž vyrobené z bavlny a nedráždí tak, jemnou dětskou pokožku.

Natures Pures je britská firma, takže dětský dům má jistotou, že prodává opravdu kvalitní kojenecké a dětské oblečení. Lidská kůže je nejdůležitější z orgánů lidského těla, protože jej chrání před škodlivými látkami. Dětská pokožka je až pětkrát tenčí, než pokožka dospělého člověka a poroto také vstřebává více škodlivých látek. Často pak dochází u dětí k alergické reakci, protože mají nevhodné oblečení.

Dětský dům velmi dbá na to, aby poskytoval dětem a kojencům jen to nejlepší oblečení. Je vyrobeno ze 100 % bavlny a dětskou pokožku nedráždí. Rodiče jsou jistě rádi, když mají zaručenou jistotu zdraví svého dítěte. Dětský dům prodává i hračky od této firmy. Splňuje přísné standarty v oblasti kvality dětského oblečení.

K zahození není ani možnost pořídit si kočárek. Na výběr zde mají rodiče až z 30 – ti značek. Dětský dům nabízí všechny typy kočárků v různých cenových relacích. V případě, že zde nebudou mít vámi vybranou značku, rádi vám ji objednají. Nesporně vynikající je, že dětský dům nabízí k prodeji německý kočárek ABC, který obstál v celosvětovém testu, jako nejbezpečnější.

Jak již bylo zmíněno výše v článku, naleznete zde i autosedačky, postýlky, nábytek. V nabídce dětského domu je i kompletní vybavení potřebné pro maminky. Dětský dům nabízí vše na jednom místě. Nemusíte se tak trousit po celém městě a hledat jednotlivé věci.

Dětský dům je dvoupatrová budova. V přízemí naleznete velký výběr kočárků, autosedaček a příslušenství k nim. V patře druhém je potom ostatní sortiment. Najdete zde jak oblečení, prádlo, hračky i nábytek.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *