Plyšová kočka na baterie je skvělou náhradou za živé zvířátko

Autor obrázku: Diana

Vaše dítě by si moc přálo domů živou kočičku, ale vy mu tento sen nemůžete splnit? Buď máte alergii na kočičí srst, nebo prostě domů žádné zvíře nechcete, protože máte hodně práce, starostí a takto by vám přibyly ještě i další… O kočku je třeba se starat, dávat jí potravu, čistit záchod, česat jí, pořídit jí hračky. Kočky mají tendenci neustále někam lézt a to i po stole, po lince, po posteli a tak dále.

Plyšová kočka, která umí vše, jako živá

Pokud toto nechcete a je to důvod toho, že si kočku domu nepořídíte, pak máte možnost koupit kočku plyšovou, která se však jako živá chová. Stačí do ní dát baterky a předvede se vám jako kočička živá. Dokonce i mňouká a mazlí se. Taková kočka vám doma jistě žádný nepořádek nenadělá a nebudete se o ni muset nikterak starat, občas jí jen vyměníte baterie a to je celé.

Kde koupit takovou kočku?

Reálnou kočku koupíte jak ve všech větších hračkářstvích, tak i přes internet. Není sice úplně nejlevnější, ale zase nevyžaduje žádnou péči a vaše dítě jí bude milovat. Pořiďte mu čtyřnohého kamaráda, po kterém tolik toužil a ušetřete si tak námahu a čas, který byste museli věnovat kočičce živé, nehledě na to, že jednou přijde doba, kdy živá kočka navždy odejde, což u té plyšové samozřejmě nehrozí, tu můžete maximálně ztratit a nebo jednoduše vaše dítě už omrzí.

Některé plyšové kočky fungují i tak, že dokážou opakovat to, co jim kdo řekne, a tak také představují pro děti ohromnou zábavu.

Děti si s kočkou povídají a to co jí sami řeknou, to po nich kočka zopakuje. Svým dětem také můžete pořídit plyšovou kočku nemocnou, o kterou se budou starat stejně tak, jako by byli veterináři a i to vaše děti bude určitě velmi bavit. Na trhu je velká řada plyšových koček, jde o to, jakou z nich svému dítěti vyberete, protože záleží na tom, co jej baví a proč kočičku vlastně chce. Každopádně vězte, že mu tím určitě uděláte radost.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *