Tak trochu netradiční trojlístek

Trojlístky nerostou pouze na louce, naopak poslední dobou jsou velmi v kurzu trojlístky tak trochu jiné. Nejedná se o rostlinu, ale je to hračka pro děti i pro dospělé. Už také máte trojlístek? Kupte si ho, abyste si mohlo pohrát a také se uklidnit.

Hračka, která pomáhá

Původní funkce tohoto netradičního trojlístku, tedy hračky, která svým tvarem tuto rostlinu nápadně připomíná, je praktická. Vymyslela jí jedna žena pro své hyperaktivní dítě, které si s touto hračkou mohlo hrát, aby se uklidnilo. Dalo by se říct, že je to taková antistresová hračka, kterou mohou využít nejen děti, ale také dospělí lidé, protože zklidnit občas potřebuje každý, proto je výborná hračka pro každou generaci. Nemusíte se být koupit to třeba i babičce a dědečkovi, protože ti se rádi zabaví něčím moderním a přitom ne tak složitým.

Antistresová hračka vábí celý svět

Pravdou je, že původní funkce jde občas stranou, protože tato hračka se zalíbila mnoha dětem a jak to tak bývá, stal se z ní moderní hit, který chce mít každé dítě. A vzhledem k tomu, že se jedná o antistresovou hračku, jí rodiče dětem rádi kupují a sami si zkoušejí, jak to vlastně funguje.

A jak to funguje?

Princip netradičního trojlístku je velice jednoduchý. Stačí si hračku vzít do ruky, konkrétně do dvou prstů a jen si budete točit a koukat na to, jak se pěkně a rychle točí. Samozřejmě, že lze hračku roztočit například na stole, ale s tím, že aspoň jeden váš prst tam musí být. Točení je založeno na principu ložisek. A dokonce jsou lidé, kteří se snaží s touto hračkou udělat různé kousky. Například dávat několik spinnerů na sebe, tak aby se točili anebo házení si spinnerem z jedné ruky do druhé, aby se stále točil a podobně. Tyto triky jsou poměrně složité a nepatří k hlavní funkci této hračky, ale vypadají opravdu dobře a hezky se na to kouká, tak proč si to nevyzkoušet.

Mnoho druhů

Díky tomu, že se spinner stal tak oblíbenou a moderní hračkou, se výrobci snaží vymyslet co nejvíce variant, každopádně je to jen pro výdělek, ovšem děti jsou nadšené z toho, že mohou mít například tři netradiční trojlístky a přitom každý bude trochu jiný. Mohou se měnit hlavně barevným provedením, avšak jsou i takové, které například blikají, což je také zajímavý efekt a podobně. A koupit si jej není problém, spinner můžete vidět snad na každém rohu, ať už v kamenném obchodě anebo na internetu. A přestože je to takový hit není to až tak předražená záležitost, ovšem pokud jich musíte koupit více, pak už se to na rozpočtu může projevit, ale jsou i dražší hračky.

Je to hračka, která ovládla svět. Vyzkoušejte si zahrát a uvidíte, jak se zklidníte a možná se naučíte i nějaké zajímavé triky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *