Zeleň a příroda? Malešice lákají na nové bydlení!

Splnit si touhu po úniku do přírody, ale bez každodenního mnohahodinového dojíždění? Zůstat můžete přímo v metropoli, kde se nabízí vlastní luxusní bydlení s blízkou zelení v okolí, kde lze načerpat síly! V rámci projektu Malešický háj se prodává celkem 107 exkluzivních bytů od 1+kk po rozsáhlé penthousy s výhledem na zeleň i velkoměsto. Prodej těchto nadstandardních bytů byl již spuštěn a není radno s nákupem otálet, protože zájem je obrovský.

V krásné lokalitě Malešic

Metrostav vybral pro svůj ojedinělý developerský projekt lokalitu Malešic v blízkosti místního háje, kde budou moci noví obyvatelé pěti bytových domů relaxovat. Toto bydlení pro rodiny v Malešicích je určené pro náročné klienty, kteří ocení skvělou a dostupnou infrastrukturu metropole, ale jsou ochotni si zaplatit za nadstandard v podobě soukromí a přírody v okolí. Nadto se projekt pyšní minimalistickou architekturou a velmi osobitým provedením s přispěním přírodních materiálů. Vnitřní vybavení bytů splňuje nejvyšší standardy, okna jsou s izolačním trojsklem a předokenními žaluziemi, koupelny se pyšní keramikou Villeroy & Boch či velkoformátovými obklady.

Funkční dispozice a maximum denního světla

V maximálně pětipodlažních budovách zájemci najdou menší jednotky s výměrou 31 m², ale také rozlehlé střešní penthousy překračující 139 m². Všechny byty na prodej v Praze 10 jsou včetně balkonu, předzahrádky v přízemí nebo naopak terasy v posledním patře. Cílem architektů ze studia Loxia bylo vytvořit maximálně funkční dispozice, které usnadní novým obyvatelům život. Jistotou pro spokojenost je bezpochyby dostatek soukromí, maximum denního světla a výhled na blízký les, který působí doslova magicky.

Služby na dosah ruky

Nezměrnou výhodou lokality je výtečná sociální a občanská vybavenost, v okolí jsou školy i školky, volnočasové kluby a obchodní možnosti. Skvělá je dostupnost městskou hromadnou dopravou i autem, které lze zaparkovat v podzemních garážích, kde se nacházejí také sklepní kóje k uložení sezónních a sportovních věcí. Na kolo nebo kolečkové brusle se tak mohou obyvatelé nových bytů vydat hned po škole nebo po práci a zasportovat si v místním lese i nedalekém Malešickém parku.  

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *