3 věci, na kterých chlapcům v jejich šatníků opravdu záleží

Že ženy, a to i ty nejmenší, řeší oblékání mnohem více než chlapci, je stará známá věc. Nezapomínejme ale, že i chlapci mají k některým kouskům speciální vztah a rozhodně jim není jedno jaké kvality a provedení jsou. Víte, o které oblečení se jedná?

Bunda, která zvládne každou hru

Kluci si chtějí především užívat hry za všech podmínek. A většinou jsou to hry náročné a plné pohybu. Počítat by s tím měla i bunda. Dobrou volbou na jaro je chlapecká softshallová bunda, kterou ocení hlavně mámy. Perfektně se totiž udržuje. Můžete ji snadno prát, ale při lehkém znečištění se dá jen otřít hadrem nebo kartáčkem v místě největšího ušpinění. Bunda je navíc dobře prodyšná a děti se v ní tolik nepotí. Ochrání proti větru, zimě a částečně také dešti.

Kvalitní spodní prádlo

Tohle začíná už v raném dětství. Muži i chlapci zkrátka musí mít perfektní spodní prádlo, které netlačí, netáhne a dopřává absolutní volnost pohybu při hře, sportu i každodenních činnostech. Kvalitní chlapecké boxerky jsou proto naprostý základ každého šatníku menšího i většího muže. Volte příjemný a nedráždivý materiál, vždy dbejte na správnou velikost a nikdy neopomeňte pohlídat dobrý střih.

Tepláky pro každou příležitost

Tak jako většina žen zbožňuje legíny a nejraději by v nich chodily i do obchodu či dokonce do práce, muži milují tepláky. A u chlapců je to naprosto stejné, protože tepláky mají využití prakticky kdykoliv. Hodí se na procházku do lesa, využijí se na dětském hřišti i při tělocviku. Není vhodnějšího oblečení do školky a pokud zvolíte dobrý střih a módnější provedení, klidně můžete v teplákách poslat syna i do školy. Alespoň nebude muset celý den sedět v upnutých a nepříjemných džínách.

I chlapci sice rádi dobře vypadají a ve věcech se dobře cítí, ale tím nejdůležitějším kritériem je na rozdíl od dívek většinou jednoznačně pohodlí. Tak jim ho dopřejte!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *