Zakázané ovoce chutná nejlépe – první část

Zakázané ovoce chutná nejlépe – první část

Děti a jejich touha objevovat stále nové a nové věci. Mnohdy se to může zdát i roztomilé, zejména, jsou-li to ještě batolata či děti do 4 až 5 let, ovšem jak čas plyne a děti chodí do školky a posléze do školy, stále se více a více vymykají výchově a pochycují spoustu nových věcí, slov, názorů a myšlenek …jejich chování se pomalu ale jistě mění i přesto, že děláte pro správnou výchovu maximum.

Nedávejte vždy zavinu sobě nebo svému partnerovi (partnerce), že není Vaše potomstvo vychování přesně tak, jak jste si přáli a jak jste ho celá ta dlouhá léta směřovali.

Alkohol a cigarety

Hlavním důvodem, proč chtějí děti pít alkohol a kouřit cigarety je, dnešní „zkažená doba“. Dnes už tyto zlozvyky nejsou způsobeny především tím, že to vidí doma u svých rodičů či u svých příbuzných, ale většinou si myšlenku popíjení alkoholu a kouření přináší ze školy od svých spolužáků či od mimoškolních kamarádů.

Fakt, že jim ani jedno nechutná a je jim z toho ve většině případů špatně, je ale stejně neodradí a zvesela v tom pokračují.

Jedním z hlavních důvodů, proč s tím vůbec náctiletí začínají také je, že si díky tomu připadají starší, drsnější a tudíž přitažlivější pro děvčata – ovšem opak je nemálokdy pravdou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *