Lego Technic, zajímavá zábava pro kluky i holky!

Řada stavebnic Lego Technic potěší zejména zarputilé stavitele. Mimo to, že nabízí skvělé a propracované modely, aut, letadel a pracovních strojů, jsou všechny kousky vysoce funkční – téměř, jako opravdová motorová vozidla! Pro koho je řada Lego Technic určená? Lego Technic nabízí celou řadu motorových vozidel – závodních aut, pracovních strojů, letadel, motorek a dalších kousků.Proto budou potěšeni především kluci. Ale holčičky si možná také přijdou na své. Vzhledem k vysoké propracovanosti a vysokému počtu dílků jsou stavebnice Lego Technic určené pro již starší kluky od 8-16 let. S malou pomocí tatínků však mohou stavět i menší nadšení stavitelé. Bez ostychu se do stavebnic pouští i dospělí. Stydět se rozhodně nemusí! Detailně propracované stroje i náročnost jednotlivých stavebnic dá leckomu zabrat. Nakonec si však každý, bez ohledu na věk užije vítězný pocit z postaveného díla.

845de03632

Monster Truck nebo Mini rypadlo může mít doma každý!

S oblíbenou řadou stavebnic Lego Technic si tak každý může postavit motorové vozidlo dle vlastní libosti. Troufnete si na Monster Truck s obřími gumovými pneumatikami s 329 dílky, či na ještě obtížnější Nákladní letadlo s 1297 dílky? V nabídce však jsou i další závodní vozidla, těžké pracovní stroje i letadla. Jen opravdoví „fajnšmekři“ si ale troufnou na vůbec nejobtížnější model v historii stavebnice Lego Technic – na Mobilní jeřáb MK II. Ten obsahuje 2350 dílků. Disponuje vysokou funkčností. Model má detailně propracovaný osmipalcový motor s pohyblivými písty! Jeřáb lze navíc přestavět na vysokozdvižný vozík a nákladní auto na přepravu kontejnerů.

S motorovou sadou Power Functions od Lego Technic probudíte své výtvory k životu

Protože Lego myslí opravdu na všechno, nabízí sadu, která skvěle doplní elektrický pohon a další prvky u vybraných stavebnic. Součástí sady je motorek, box na baterie, světla s kabelem a přepínač. S touto sadou rozpohybujete většinu stavebnic řady Lego Technic.

S Legem je hraní zábavnější

Bez ohledu na to, zda si se stavebnicemi Lego hraje malý či dospělý, kluk či holka, pokaždé jde o super zábavu. Lego totiž není obyčejná hračka. Je to stavebnice s příběhem! Rozvíjí fantazii dítěte, jeho motoriku i prostorové vnímání. S Legem si na své přijde jak začátečník, tak i pokročilý a zarputilý stavitel. Z jeho široké nabídky si můžete vybrat již výše zmíněnou sadu Lego Technic či jiné, neméně zajímavé sady Lego Friends, Star Wars, Ninjago, Creator, Lego Duplo a další zajímavé sady. Protože jde i společnost Lego s dobou, neustále obnovuje své řady. Každým rokem se tak můžete těšit na novinku v každé jeho řadě stavebnic.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *