Oznamte narození dítěte všem přátelům, známým i rodině

Narodilo se vám dítě a je čas o tom dát vědět rodině, známým, kamarádům, kolegům a podobně? Jak oznámit narození dítěte? Je to nejkrásnější zpráva, kterou můžete komukoliv dát, a tak byste si měli na tom, jak ji sdělíte ostatním, dát skutečně záležet.

By: Dan Harrelson

Svým nejbližším, to znamená rodině, můžete zavolat a tu radostnou událost sdělit po telefonu. Ostatním můžete poslat SMS a tou jim sdělit tuto úžasnou novinku. SMS může být vtipná a může být také originální. Sdělte v ní, jak se vaše dítě jmenuje, jestli chcete být víc konkrétní, můžete je informovat o době narození, údajích kolik měří a kolik váží.

Pokud píše SMS otec a píše, že se mu narodila dcera a obě jsou v pořádku, neznamená to, že se narodila dvojčata jak si mylně myslí moje drahá polovička, když tuto SMS obdrží, ale že matka i dcera jsou v pořádku…

Co také můžete poslat, je MMS s fotografií vašeho dítěte, nebo poslat fotografii přes Viber. Pokud máte Facebook, pak tuto novinku oznamte všem svým přátelům právě přes Facebook, kam taktéž můžete umístit fotografii s informacemi o tom, že se vám narodilo miminko.

Osobně jsem si velmi promýšlela, jak tuto zprávu poslat do světa, jelikož jsem v té době Facebook neměla, tak jsem posílala SMS a telefonovala, rodině pak poslala MMS. Po rozeslání vám pak přijdou odpovědi s otázkami, na které jsem již však neměla sílu odpovídat, protože chodili celou noc.

S babičkami jsem si pak telefonovala a povídali jsme si o tom, jaký byl porod a jak máme krásnou a velkou dceru. Na tyto chvíli nikdy nezapomenete, budete na ně vzpomínat během roku a nejvíc pak při narozeninách vašeho dítěte.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *