Vánoce 2017 budou ve stylu minimalismu a přírodních motivů

www.bobecek.cz_glassor_cz_nahledovy

Vánoční svátky jsou časem, kdy se po velkém shonu konečně zastavíme, setkáme se s rodinou a rozdáme si dárky. Díky vánočním dekoracím si stylově podtrhneme vánoční atmosféru. Vánoční ozdoby se hodí nejen na vánoční stromeček, ale i na vánoční věnce i nazdobené vázy kytek a jmelí. Spolu se světýlky, svíčkami a prskavkami bude atmosféra prostě opět úžasná. Skleněné ozdoby české rodinné firmy GLASSOR vždy přináší tradiční dekorace ale i ty nejnovějším trendy. Nejprve si zvolte barvu a styl. Na své si přijdou ti, co milují přírodní motivy, ale i milovníci moderny a minimalismu.

Vánoce v přírodním stylu

Vánoční ozdoby a přírodní motivy jdou skvěle k sobě. Kombinace větviček, šišek, různých sušených plodů a květů vykouzlíte útulnou atmosféru, kterou letos podpoří trendy zlatohnědých ozdob až bronzově zlatých. A tahle decentní krása vypadá luxusně, elegantně a nadčasově. Perfektně se doplňuje s bílou, zelenou i fascinující petrolejovou barvou. Výsledkem je nepřekonatelný pocit, že k vám domů zavítal kousek zasněžené lesní krajiny. Dáte-li skleněné ozdoby na přírodní lýko, ozdoby ve formě houbiček, sov či ptáčků budou naprosto dokonalé nejen na vánočním stromečku.

www.bobecek.cz_glassor_cz_01

Vánoce v duchu minimalismu

Moderní styl s nádechem minimalismu přináší průhledné baňky. Černá a bílá, minimalismus jak vyšitý. Výsledek je čistý, elegantní, luxusní a zcela nadčasový. Letošní Vánoce v moderním duchu jsou plné překvapení. Inspirace vychází z tradic severských států. Méně je někdy více. Minimalismus a severský styl je jedním z předních proudů současného designu a umí být příjemně extravagantní. Podkladovou barvou je sněhově bílá a vytváří efekt, jakoby byly baňky z porcelánu. Ruční malba a precizní lineární minimalistické dekory dodávají baňkám geniální vzhled. Velmi trendy jsou i zdobené transparentní ozdoby. Kvalitní a dosud nikým nepřekonané technologie a vzory v podobě vánočních ozdob GLASSOR vám pomohou přinést domů tu pravou atmosféru vánoc.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *