Jak se snadno a rychle zbavit spor plísní, virů, bakterií a zápachů

Všichni rodiče se snaží chránit své děti od prostředí, v kterém by mohlo jejich dítě onemocnět, a proto často ve svých domácnostech bojují s plísní pomocí přípravků s chlórem. V době virových epidemií nejen své ratolesti, ale i sebe zásobují různými vitamínovými doplňky. Na řešení těchto problémů, a také mnohých dalších, existuje velmi jednoduché řešení nazývané dezinfekce ozónem. Dezinfekce ozónem je  jednoduchá záležitost, která velmi spolehlivě ničí nejen plísně a jejich spory, viry a bakterie, ale také různé zápachy.

Odborná dezinfekce ozónem je jednou ze služeb www.profitepovani.cz, se kterou máme velké množství zkušeností. Pokud k dezinfekci domácností používáte přípravky na bázi chlóru, ve své podstatě rozprašujete kapalinu ve formě aerosolu do prostředí na místa postižená  například plísní. Ozón s chemickým vzorcem O3 je plyn a díky tomu se dostane všude v místnosti kde je vyráběn pomocí generátoru. Jeho účinnost je až 100x vyšší než  účinnost přípravků na bázi chlóru.

Kde všude nám může ozón pomoci? Zničí plísně a jejich spory, zničí viry a bakterie, používá se k dezinfekci klimatizace automobilů, zbavuje prostory  nejen zápachu z kouření, ale i dalších. Jedná se o vysoce účinnou látku, která svým spektrem využití jako je zdravotnictví, potravinářství, dezinfekce bazénů, ničení zápachů po nákupu nemovitosti a mnohé další, nemá obdoby. Pro jeho výrobu používáme v profitepovani.cz výkonný generátor, s nímž spolehlivě vydezinfikujeme menší i větší místnosti.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *