Nástěnky

Nástěnky

Každé dítě, se svou fantazií, je velmi tvořivé stvoření. Velmi rády kreslí, vytváří různé koláže a ještě raději svá díla vystavují všem kolem na odiv. Někteří rodiče proto tyto dětské výtvory dává na ledničku či věší a lepí všude, kde to jde. Pokud se ale chcete vyhnout přeplněným stěnám či polepené ledničce, pak dozajista zvolíte možnost využití různých nástěnek.

Autor obrázku: Ryan McFarland

Pokud nechcete právě utrácet peníze za nástěnky v obchodě, pak lze doma vyrobit nástěnku z kusu lepenkové krabice, prokladu či nějaké dřevěné překližky. Poté stačí jen kus provázku a hřebíček zatlučený do zdi, a hned, můžete nástěnku zavěsit v dětském pokoji.

Ale ani kupované nástěnky, vyrobené převážně z korku, nejsou k zahození. Pokud si přikoupíte buď špendlíky nebo připínáčky, máte po starostech. Každý umělecký výtvor prostě a jednoduše „připýchnete“ na nástěnku.

V případě, že se Vašemu dítku nebude líbit jednotlivé rozmístění obrázků na nástěnce, může si je samo přesunout podle „svého gusta“ do jiné části nástěnky. No, a pokud děti omrzí koukání na vlastní výtvory a obrázky, docela dobře může tato nástěnka sloužit k vystavování různých fotek.

Dá se říci, že nástěnka „roste“ s Vašimi dětmi. V dětských letech bude plná „uměleckých dílek“, v pubertě zase psaníček od zamilovaných ctitelů a později fotek ze životních etap v rozmezí několika let.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *