Vánoční dárek pro teenagera?

Malé dítě píše Ježíškovi dopis s tím, co by chtělo pod stromečkem najít. Ale jak máme vědět, co koupit teenagerovi? Ten už na Ježíška nevěří, a proto dopis nepíše. Někteří nemají problém říct svým rodičům, co jim mají koupit, jiní se stydí.

Autor obrázku: Siddartha Thota

Technika

V dnešní době chce každý teenager nějakou technickou novinku. A to buď nový dotykový mobil anebo tablet či nějaké příslušenství k počítači, jako je třeba tiskárna, skener a podobně. Jenomže děti by chtěly ty nejnovější druhy a rodiče tomu často nerozumí a mimo jiné to není nejlevnější záležitost.

Knihy

Je druh vánočního dárku, který teenager moc neuvítá, pokud teda není ten typický knihomol. A pak je nejlepší koupit mu knihu, kterou si sám vybere nebo vybrat nějakou novinku ze žánru, který se vašemu dítěti líbí.

Oblečení

Samozřejmě se každému hodí a každý ho potřebuje, ale pokud najde dítě v takovém věku jako je teenager jen oblečení, tak moc nadšený nebude. Pomoc s výběrem oblečení nabízí i stylisti. Možná vašeho teenagera potěší, když mu koupíte nějaké značkové oblečení, které se mu líbí, ale určitě mu to nedávejte jako hlavní dárek.

Hudba

V dnešní době, kdy se každý druh hudby dá stáhnout na počítači, je zbytečné kupovat teenagerovi nějaké CD. Jednak v takovém věku se dítěti líbí každou chvíli jiná skupina, popřípadě zpěvák. Takže pokud chcete dítěti i tak koupit něco, co by se týkalo hudby, tak můžete koupit lístek na nějaký koncert na skupinu, kterou poslouchá. Tím určitě nic nezkazíte.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *