Jak zabavit děti, aby vás to nestálo ani korunu

By: Dave Catchpole

Zabavit děti nebývá vždy zrovna jednoduché a často si lámeme hlavu nad tím, co vymyslet, abychom děti mohli zabavit a ony byly hodné. Někdy nám tyto zábavy lezou do peněz a tak si samozřejmě přemýšlíme i nad tím, co vymyslet, aby nás to nestálo mnoho a děti se přitom bavily. Ptáme se kamarádek a hledáme inspirace na internetu. Co bychom vám poradili my?

Možností, jak vaše dítě zabavit je hned několik. V létě je to jednodušší. Můžete například vzít děti do lesa a nechat je stavět domečky, či bunkry, sbírat šišky, ze kterých si pak můžete cokoliv vyrobit a podobně. Můžete děti vzít také na houby a lesní plody. Uvidíte, že je to bude bavit.

Když už zrovna není hezké počasí, uděláte jim určitě radost jízdou mašinou, kdy si buďto můžete udělat okružní jízdu, nebo zajet někam, kde to pro ně bude zajímavé. Naplánujte si trasu s tunely, aby děti zažily také nějaké to dobrodružství. Doma můžete cokoliv vyrábět, nebo nechat děti vařit něco jednoduchého.

Aquapark a zoologická už přeci jen něco stojí, ale v létě se klidně můžete jít koupat na rybník, anebo můžete jít za zvířátky do lesa, kde dětem ukážete, kde bydlí, co papají a kde se pohybují. Pokud už je venku skutečně zima a sníh, není nic jednoduššího, než vytáhnout boby a jít na nejbližší kopec, kde si děti užijí spousty zábavy a dokonce se i unaví.

Jestliže není sníh, tak se zajeďte podívat do obchodního domu, kde bývá spousta programů a akcí pro vaše děti a nic vás to nebude stát. Co určitě stojí za povšimnutí je pohádkový les. Pokud nějaký takový ve svém okolí máte, tak jej určitě se svými dětmi navštivte. Uvidíte, že budou nadšeni. Jestliže už opravdu nevíte co dělat a jak dítě zabavit, tak si domluvte nějakou návštěvu, nebo k sobě někoho pozvěte. Měl by to být samozřejmě někdo, kdo má taktéž děti.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *