Jaký si vybrat batoh na výlety s dětmi?

Jestliže máte děti, jistě dobře víte, kolik toho při nich potřebujete. Pití, náhradní oblečení, pro nejmenší pleny, vlhčené ubrousky, něco k zakousnutí, také oblíbené hračky pro případ nouze, náplast, nějaké léky a mnohé, mnohé jiné. Proto je dá se říct nevyhnutelné, abychom měli co nejpraktičtější batůžek či batoh. V široké nabídce si můžete vybírat z mnoha typů i barevných provedení, cože ocení nejedna maminka. Ať už jste náročná na materiál, z něhož má být vyroben, na vzhled či praktické uspořádání přihrádek, nechte se inspirovat z některých z těchto modelů.

Vzory a pestrost, to jsou batohy Eastpak

Že neznáte vzorované batohy od Eastpak? Jde o batohy, které jsou vyrobeny z pestrých látek, mají praktické kapsičky i zapínání. Nechybí praktický úchyt pro nošení v jedné ruce či pevné dno, aby batoh hezky stál. Povedený je kupříkladu růžový dámský batoh se vzorem květin Eastpak Sharon. Má kapsičku na vrchní straně batohu, kde uschováte kapesníky, klíče, doklady či jiné potřebné drobnosti. Velikostně se hodí na krátké procházky do parku, do města, ale využijete jej i při nákupech, nebo cestou do práce. Jeho vzhled ocení i holčičky, takže chcete-li jim ho půjčit, velikostně jim nebude překážet a budou se pyšnit, že jsou jako vy.

Chcete být ležérní a přitom upravená?

Pro ženy, které chtějí vypadat pohodově a sladěně i s batohem na zádech, jsou jako stvořeny značkové batohy Franklin Marshall. Líbit by se vám mohl kupříkladu šedý unisex batoh Franklin & Marshall. Zapíná se pevnými zipy, v přední části nechybí praktická kapsička na drobnosti. Velikostně vás uspokojí při kratších výletech, ale i sportu nebo třeba návštěvě kamarádů. Vejde se do něj vše potřebné a přitom nezabere příliš místa. Kombinace šedé barvy s bílým potiskem a béžovými ozdobami zipů i ucha na nošení v ruce celý model hezky dotváří.Zelený-maskáčový-unisex-batoh-Oill-Nembus3-510x480

Pro ty, kdo mají v oblibě maskáčový styl, jsou zárukou spokojenosti trendy batohy značky Oill. I ženy vypadají v maskáčích výborně, proč si nepořídit v tomto stylu i batoh?
Vyberte si dle svého vkusu a vydejte se na výlety. Praktický batoh je zárukou, že budete mít u sebe vše, co je potřeba.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *