Udělejte vaší dcerce radost krásnou peněženkou

Která holčička by se ráda neparádila, nečesala si neodolatelné účesy, nelíčila se maminčiny „malovátky“, nevybírala si oblečení do školy či školky, aby se cítila dobře a líbila se ostatním? Většina holčiček od mala rádo nosí kabelky, ve kterých ukrývají všemožné poklady. Jak stárnou, jedním důležitým předmětem v kabelce je dětská peněženka. I tou se holčičky rády pyšní, zvlášť, když je trendy, cool, je vhodná právě pro ten věk, ve kterém se slečna nachází. Pokud chodí dcerka do školy, stává se peněženka pomalu, ale jistě, potřebným doplňkem. Má vaše holčička peněženku, se kterou je spokojena ona i vy?

Kvalitní dívčí peněženky

Tak, jako my dospělí, i děti rády nosí a používají kvalitní oblečení, doplňky a podobně. Dívčí peněženky by stejně jako dospělácké měly být vyrobeny z kvalitního materiálu, měly by být líbivé, dobře uzavíratelné, ideálně i s možností připevnění k aktovce či na krk. Zvláště pro malé holčičky je dobré, pokud je peněženka dobře rozpoznatelná, má uvnitř prostor pro umístění jména a adresy, příp. školy a třídy, do níž chodí, kdyby došlo k její ztrátě. Dětem, které ztratí peněženku se většinou dříve či později vrátí, ale nálezce musí vědět, komu patří.

Mezi kvalitní peněženky patří kožené. Můžete je sehnat skutečně i pro malé holčičky. Stejně tak praktické mincovníky, na které si pamatujete možná z vašeho dětství. Kožené peněženky pro děti jsou ozdobeny hezkým obrázkem, stejně jako obyčejnější látkové peněženky. Které dítě by nechtělo mít na peněžence svého oblíbeného hrdinu, postavičku, nebo zvíře, které je pro něj největším kamarádem? O peněženku, kterou bude mít dítko rádo, se bude dobře starat, bude na ni dávat pozor a bude ji nosit všude, kde bude potřeba.

Klíčenka pro bezpečné nošení klíčů

Stejně praktická a důležitá je i klíčenka. Není nic horšího, než když dítko nosí klíč v kapse kalhot. Snadno jej vytratí při vytahování kapesníku, nebo hromady maličkostí. Je lepší mít klíč, nebo klíče, hezky pohromadě v klíčence, a tu mít umístěnou v aktovce či batůžku.

Peněženky pro děti i klíčenky seženete ve velmi povedených provedeních. Prohlédněte si je kupříkladu na stránkách penezenky-ahal.cz a vyberte svým potomkům ty nejhezčí, které budou podle jejich vkusu. Ať už máte holčičky, či kluky, zajisté vyberete ten správný kus.

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *