Vysvědčení klepe na dveře, odměňte děti stavebnicí od Bloco

Bylo vaše dítě celý školní půl rok pilné a proto byste jej za vysvědčení měli jako rodičové odměnit? Pak je na čase vymyslet čím.

Mořský svět od Bloco

Co takhle stavebnici mořský svět, která je plná barevných rybiček, velkých chobotnic a také hrůzostrašných žraloků. Žralok však v podání stavebnice Bloco nevypadá tak strašně, jako ve skutečnosti, ale naopak je okouzlující. Ukažte svým dětem, kdo žije pod hladinou moře a nechte je vyrobit si tyto mořské živočichy z nové stavebnice. Ve stavebnici jsou dílky pro sestavení žraloka, chobotnice, pirani a rybičky. Uvidíte, že si vyhrají a hra je bude bavit. Mořský svět děti láká, protože jde o něco, co je nepoznané, co samy na vlastní oči s největší pravděpodobností ještě nespatřily.

Tato stavebnice byla vyrobena v Kanadě. Rodinná značka Bloco dětem rozumí jako nikdo dříve. Mořské živočichy lze snadno poskládat podle návodu. Pokud však chtějí děti složit i něco jiného, pak se fantazii meze nekladou. Mohou vytvořit i zcela něco jiného, než je na obrázcích. Kombinovat lze i s dílky jiných stavebnic.

Je vyrobena z vysoce kvalitní  a patentované tvrzené pěny, kdy nezávadnost je naprostou samozřejmostí a vy se tak nemáte čeho bát. Dílky jsou nezávadné, netoxické a antibakteriální.

V krabici najdete 235 dílků a to dílků tvrzených pěnových a dále otočné spojky. Stavebnice je vhodná pro děti od 4 do 9 let. V každém balení je návod na sestavení. Cena je přijatelná, seženete ji zhruba za 500 Kč.

Chcete svým dětem udělat radost stejně tak, jako ony udělaly radost hezkým vysvědčením vám? Pak jim kupte zajímavou a kreativní hračku, díky které se budou navíc rozvíjet a procvičí si jemnou motoriku. Obdarujte je dárkem, se kterým si mohou hrát jak při sestavování, tak i po sestavení, kdy už budou mořští živočichové hotovi.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *