Jak zabavit vaše dítě?

Lego: Joe Shlabotnik

Každý rodič nám dá za pravdu, že zabavit dítě dá někdy pořádně zabrat. Obzvláště, když potřebují maminky připravovat oběd, jsou děti nejvíce zlobivé a jak se říká “ už neví roupama co by“! Možná to chce správnou hračku! Ano, uvědomujeme si, že dnešní dětské pokojíčky hračkami praskají ve švech. Jde však o to, jestli tam děti mají hračky, které jsou zároveň edukativní a správně rozvíjí jejich fantazii. Některé děti mají problém se samy zabavit, a proto hračky, které neplní svůj účel – tedy zabavit a někdy i poučit je příliš nenaplňují.

Některé děti by jen svou fantazií postavili hrad a celý vymyšlený svět okolo, jiné tolik fantazie zase nemají. My z 4kids nabízíme široký sortiment hraček pro kluky a holky, pro malé i velké, pro hodné i zlobivé, prostě hračky pro všechny děti, které touží po opravdové zábavě. Problém pak nastává, když máme vybrat právě jednu hračku, která by dítě zaměstnala. Říká se sto lidí, sto chutí a u dětí platí toto pravidlo stonásobně! Barbie panenka, která se líbí devíti holčičkám, může té desáté připadat nezajímavá.

Kostička, ke kostičce a dítě si ani neuvědomí, že ho hra pohltila

Když však opravdu toužíte zabavit dítě a chcete vsadit na jistotu, doporučujeme vám některou ze stavebnic Lego! Stavebnice samy o sobě podněcují fantazii dítěte. Každá Lego sada nabízí vždy spoustu barevných kostiček , které dítě vybízejí k okamžitému stavění! Dítě se nenechá dlouho přemlouvat a začne hromadu „hala, bala“ poházených kostiček zpracovávat. Ani si pak neuvědomí, že ho hra naprosto pohltila a strávilo u ní pěkný kousek času, času tolik drahocenného pro maminky.

S Lego City mohou maminky v klidu dovařit oběd

Obzvláště pak série Lego City zaujme kluka i holku. Svým příběhem se tato série asi nejvíce přibližuje reálnému životu. K postavení nabízí prvky jednotlivých záchranných sborů, městských staveb a dalších zajímavých věcí. Dítě se tak seznámí s jednotkami záchranných sborů, s jednotlivými profesemi a v reálném životě své nově nabyté znalosti dokáže použít. Proto je Lego stavebnice brána i jako edukační hračka, která dítě obohatí o nové poznatky.

S Lego City postavíš svoje vlastní město!

Se sérií Lego City postavíš vlastní město! Co v něm nesmí chybět? Určitě pořádné hasičské auto, robustní helikoptéra, policejní i hasičská stanice, jeřáb a další neméně důležité stavby a stroje. Lego City dohlédne na to, abys od rozestavěné stavby neodešel! Zahraj si na policii a vyšetři záhadnou krádež v muzeu, nebo raději věnuješ svůj čas k postavení Polárního základního tábora? Vše je jen na tobě! Série Lego City bezesporu patří k hračkám, kterými děti určitě zabavíte!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *