Vyzkoušejte malování podle čísel a staňte se umělci

Mnohé z nás láká vytvořit si něco, čím ozdobíme náš domov. Někdo zkouší kouzlit s látkami a šít, jiný se dřevem, nejrůznějšími potřebami pro pletení ať již z přízí, nebo z přírodních prutů, slámy… Zamilovat si můžeme i vyšívání, tvorbu z hmot, které pak upečeme a ony ztvrdnou, ale můžeme také začít malovat. Pokud patříte k těm, kterým tato činnost plná fantazie, představivosti, nápaditosti chybí a nejste na něj šikovní, vyzkoušejte určitě malování podle čísel.

Umožněte malovat malým i dospělým

Nejedná se o malování podle data narození nebo součtu čísel, které jsou pro nás důležité. Jde o klasické vybarvování ploch, na které jste možná zvyklí z dětství a dětských časopisů. Jenže dnes se dostáváme do mnohem vyšší dimenze. Malovat podle čísel můžete nádherné obrazy na papíře, plátně a dalších materiálech. Záleží jen na vás, co si vyberete.

Motivy jsou skutečně pestré. Vybrat si můžete obrázek zvířete, krajiny, osob, činností, květin, automobilů, abstrakce… Ať už chcete obraz vhodný do obývacího pokoje, ložnice, dětského pokoje, na chodbu nebo třeba do kuchyně, určitě najdete motiv, který vás osloví a bude se vám líbit.

Přijatelná cena a skvělá dostupnost

Ty nejjednodušší obrazy k dotvoření pořídíte od stovky korun. Vyzkoušet si malování můžete za skvělou cenu a jestli vás chytne, není důvod, proč se nepustit do složitějších a rozměrnějších druhů. Co se týče dostupnosti, vybírat se dá v kamenných prodejnách i na internetu. Tím, jak obliba malování podle čísel stoupá, i nabídka výrobců je větší.

Skvělý relax s krásným výsledkem

Kromě toho, že po domalování získáte svůj vlastnoručně vytvořený obraz, při samotné činnosti pocítíte pohodu, zklidnění, relaxaci, uspokojení a radost z vaší snahy. Podobně, jako je to u mandal, které však nebývají označeny čísly a vybarvování je plně na vás, i u malování podle čísel si skvěle odpočinete. Mohou jej provádět děti, lidé ve středním věku ale i senioři, kteří již jsou v důchodu a není pro ně snadné se pohybovat.

Určitě tento druh trávení volného času vyzkoušejte, nebo malování podle čísel věnujte lidem ze svého okolí. Budete mile potěšeni, jak je snadné a přitom zábavné, jak krásné obrazy díky němu získáte.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *